Арестуваха 29-годишен мъж, след като непълнолетно момче е намушкано в гърба в

...
Арестуваха 29-годишен мъж, след като непълнолетно момче е намушкано в гърба в
Коментари Харесай

След яростна съпротива: Арестуваха 29-годишен, намушкал младеж с нож в гърба в Пловдив

Арестуваха 29-годишен мъж, откакто малолетно момче е намушкано в гърба в Пловдив. Заподозреният оказал гневна опозиция, оповестяват от полицията, допълвайки, че при задържането му е бил употребен електрошок.

Полицаи от Първо районно ръководство в Пловдив задържаха пловдивчанин, предизвикал телесна щета по хулигански подбуди на малолетно момче, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града. Активната им работа почнала в сряда, директно след получен сигнал за случилото се към 18:45 ч. на кръстовище сред бул. „ Никола Вапцаров ” и ул. „ Димитър Талев ” в регион " Южен ".

Според предварителната информация, до момента в който чакал да пресече на пешеходна пътека, младежът бил намушкан с нож в гърба от чужд минувач, който незабавно по-късно избягал. На потърпевшото момче е оказана здравна помощ в болница, а в хода на проведените незабавни оперативни и издирвателни дейности е открита самоличността на нападателя – на 29 години.

Вчера, когато бил потърсен от служителите на реда на адреса му, мъжът ги посрещнал въоръжен с два ножа и оказал гневна опозиция при задържането, което наложило по отношение на него да бъде употребявано помощно средство - тейзър. Отведен е в ареста, а за случая е известена Районна прокуратура – Пловдив.

Работата за изясняване на случая продължава съгласно напътствията на наблюдаващия досъдебното произвеждане прокурор.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР